Nederlands - Engels - HOME
Welkom bij www.sitestepper.be !

Waarom Sitestepper?Scheiding van layout en inhoud

Een website kan ruwweg worden opgedeeld in twee grote onderdelen:

  • de layout die het (grafische) uitzicht van uw site bepaalt
  • en de inhoud van de site, de teksten en de afbeeldingen

De kracht van Sitestepper ligt in het feit dat deze twee onderdelen van de site gescheiden worden.

Beide onderdelen zijn en blijven steeds normale html-bestanden, wat als voordeel biedt dat, al wat kan in de bestaande html-pagina's (javascript, asp-pagina's, php-pagina's, e.d...), ook kan in een Sitestepper-project.

Pas bij het aanmaken (builden) van de site, zullen alle pagina's worden aangemaakt door de grafische layout te mengen met de generieke delen en de eigenlijke paginatekst.

De voordelen

  • Het grafische en het generieke gedeelte van de site kan worden ontwikkeld zonder rekening te (moeten) houden met de eigenlijke inhoud van de website.
  • De tekst en de inhoud van de webpagina's (dat gedeelte dat verandert per pagina) kan worden ingevoerd zonder gevaar te lopen de layout van de site te beïnvloeden.

In veel gevallen zal en kan dit zelfs gebeuren door verschillende personen. Langs de ene kant de grafisch onderlegde persoon. Langs de andere kant diegene die instaat voor de inhoud van de pagina's.

Het grafische gedeelte

Het grafische gedeelte van een Sitestepper-project kan :

  • Reeds bestaan. Een bestaande website wordt omgezet naar het (gescheiden) Sitestepperformaat bij aankoop van de licentie (zie prijzen).
  • Worden aangemaakt door Sitestepper: bij Sitestepper wordt een standaardproject bijgeleverd dat vrij kan worden gebruikt om nieuwe sites aan te maken.
  • Worden ontwikkeld door u zelf of door een persoon gebruik makend van een grafisch ontwikkelingspakket naar keuze. Ook hier zal de aangemaakte website worden omgezet naar het Sitestepperformaat bij aankoop van de licentie (zie prijzen).
  • Worden aangekocht via het internet. Er kunnen op het internet kant en klare websites worden aangekocht. Deze zijn volledig grafisch ontwikkelde sites zonder inhoud - perfect bruikbaar voor Sitestepper dus. Sommige zijn volledig gratis te gebruiken (meestal met een verplichte link terug naar de make van de template) of zijn al naar gelang van het exclusief gebruik dat u wenst te maken van de site, te betalen.
    Ook deze zal de aangemaakte website worden omgezet naar het Sitestepperformaat bij aankoop van de licentie ((zie prijzen).
Prijs Sitestepper Slechts € 95,00 > alle prijzen > meerdere licenties
StepCollect Publiceer verzamelingen INBEGREPEN bij een Sitestepper licentie > Zie hier een voorbeeld
ASPStepper - Classic ASP programmabibliotheek Bevat tientallen classen Bevat honderden routines Slechts € 50,00 > Zie onze voorbeeldsite