Nederlands - Engels - HOME
Welkom bij www.sitestepper.be !

StepGen module:Meerdere talen

Elke website kan in meerdere talen worden ontwikkeld, zonder bijkomende of ingewikkelde handelingen.
Stepgen Maak Websites In Verschillende Talen

Sitestepper laat toe om uw website in meer dan één taal aan te maken.

Dit geld zowel voor de generieke delen van uw site (deze delen die op elke pagina voorkomen), als voor de webpagina's zelf.

Tijdens het builden zal een intelligente manier worden gebruikt om de linken tussen de pagina's in te vullen met linken naar de taal waarin de webgebruiker op dat moment aan het browsen is.

Niet-taalgebonden t.o.v. taalgebonden websites

Per pagina kan worden bepaald of deze pagina slechts éénmaal zal voorkomen op de site (m.a.w. niet gebonden aan één van de acht mogelijke talen), of zal voorkomen in meer dan één taal.

Pagina's die slechts éénmaal voorkomen, worden aangemaakt in de 'WebRoot'-sectie van de boomstructuur voor statische (html) pagina's of in de 'DynamicRoot'-sectie van de boomstructuur voor dynamische pagina's.

Pagina's die in meer dan één taal zullen worden aangemaakt, worden aangemaakt in de 'Root'-sectie van de boomstructuur voor statische (html) pagina's of in de 'Dynamic'-sectie van de boomstructuur voor dynamische pagina's.

M.a.w. enkel de plaats in de boomstructuur zal de taalafhankelijk bepalen. U moet verder geen speciale handelingen verrichten !

Voor meer uitleg over:

Websites aangemaakt in slechts één taal

Websites of pagina's die slechts in één taal worden aangemaakt, dienen in de 'WebRoot' of 'DynamicRoot' sectie van de boomstructuur te worden aangemaakt.

De pagina's worden aangemaakt of geëditeerd door het aanklikken (of aanmaken) van de pagina in de boomstructuur en het aanklikken van de 'Generic' knop in de taal-knoppenbalk rechts naast de boomstructuur.

Als alternatief kan de menu-opties: 'Edit - Generic' of als sneltoets 'Alt+0' worden gebruikt.

Aanmaken van een pagina in een bepaalde taal

Websites of pagina's die slechts in meer dan één taal worden aangemaakt, dienen in de 'Web' of 'Dynamic' sectie van de boomstructuur te worden aangemaakt.

De pagina's worden aangemaakt of geëditeerd door het aanklikken (of aanmaken) van de pagina in de boomstructuur en het aanklikken van de één van de taalknoppen in de taal-knoppenbalk rechts naast de boomstructuur.

Als alternatief kunnen de menu-opties: 'Edit - EN' tot 'Edit - JP' of de sneltoetsen 'Alt+1' (voor EN) tot 'Alt+8' (voor JP) worden gebruikt.

Generieke delen

Generieke delen (die voorkomen op meerdere pagina's van de website), dienen in de 'Includes' sectie te worden aangemaakt.

Deze teksten zullen tijdens de buildfase worden gemengd met de skeleton (die de layout bepaalt) en de effectieve pagina teneinde een webpagina te genereren.

Deze dienen aangemaakt te worden in elke taal die op de website wordt gebuikt, én in het taalonafhankelijke deel.Voor meer uitleg over:

Prijs Sitestepper Slechts € 95,00 > alle prijzen > meerdere licenties
StepCollect Publiceer verzamelingen INBEGREPEN bij een Sitestepper licentie > Zie hier een voorbeeld
ASPStepper - Classic ASP programmabibliotheek Bevat tientallen classen Bevat honderden routines Slechts € 50,00 > Zie onze voorbeeldsite