Nederlands - Engels - HOME
Welkom bij www.sitestepper.be !

Module: StepDllImporteren van afbeeldingen

sitestepper-import-image-dll

Niemand zal ontkennen dat afbeeldingen, in aanvulling van tekst, gebruikt worden om uw website vorm te geven.

Het op een consistente manier tonen van foto's is dan ook de manier om uw website aantrekkelijk te maken voor uw bezoeker.

Sitestepper is het pakket bij uitstek om deze handelingen snel en éénvoudig uit te voeren.

Importeren uit...

Door middel van de 'Import Image' module kunnen afbeeldingen worden geïmporteerd:

  • vanaf het klembord
  • vanaf de harde schijf
  • vanaf uw (digitaal) fototoestel
  • vanaf de scanner

Tot drie formaten per afbeelding ...

Automatisch zal bij het importeren de afbeelding worden verkleind naar standaardafmetingen zodanig dat alle geïmporteerde afbeeldingen dezelfde breedte of hoogte krijgen toegewezen.

Maar er is meer: niet alleen wordt de afbeelding verkleind naar één maat: desgewenst kan de afbeelding volautomatisch worden verkleind naar drie formaten toe.

Immers, op veel afbeeldingen kan worden geklikt om een grotere afbeelding te tonen. De grote afbeeldingen tonen op een overzichtspagina is mogelijk, maar zal de laadtijd van uw pagina aanzienlijk vergroten.

Beter is het om op de overzichtspagina het kleinst aangemaakt formaat te tonen, waarna door een klik op één van de kleine afbeeldingen, de grote afbeelding wordt getoond.

Vrij in te stellen formaten ...

Uiteraard kan zelf worden gekozen welk formaat moet worden gebruikt voor uw afbeeldingen (bijvoorbeeld: de kleine afbeeldingen een hoogte van 120 pixels, de grote afbeeldingen een beeldvullende breedte van 600 pixels, met eventueel nog een tussnformaat van 200 breed).

Deze instellingen zijn projectgebonden zodanig dat voor verschillende websites, verschillende formaten kan worden ingevoerd.

Tot 8 verschillende gallerij-formaten in te stellen...

Sitestepper (h)erkend dat het op één gemakkelijk kan voorkomen dat verschillende types afbeeldingen getoond zullen worden.

Bijvoorbeeld: een site met foto's van familieleden, en afbeeldingen van een CD-collectie.

De foto's van de familieleden zullen worden getoond met een hoogte van 150 (klein) en een breedte van 600 (groot), terwijl de CD's slechts in één formaat worden getoond (breedte van 250 pixels).

Sitestepper laat u toe tot 8 van dergelijke 'soorten afbeeldingen' te definiëren. In Sitesteppertermen 'Gallerijen' genoemd.

Elke gallery heeft zijn definitie van minstens één en maximum 3 formaten.

Bovenaan het scherm kan op elk moment worden gekozen welke gallerij actief is (waarbij de laatste gekozen gallerij worden bewaard, zodanig dat het snel importeren van een aantal gelijkaardige afbeeldingen zeer snel kan worden uitgevoerd).

Prijs Sitestepper Slechts € 95,00 > alle prijzen > meerdere licenties
StepCollect Publiceer verzamelingen INBEGREPEN bij een Sitestepper licentie > Zie hier een voorbeeld
ASPStepper - Classic ASP programmabibliotheek Bevat tientallen classen Bevat honderden routines Slechts € 50,00 > Zie onze voorbeeldsite