Nederlands - Engels - HOME
Welkom bij www.sitestepper.be !

Sitestepper voor ...professionele webontwikkelaars

Professionele websoftware, ontwikkeld door webontwikkelaars vóór webontwikkelaars !

De kracht en het gebruiksgemak van Sitestepper komt nog meer tot zijn recht indien u als (semi-)professionele ontwikkelaar een groot deel van uw tijd doorbrengt met het ontwikkelen of onderhouden van meerdere websites.

We zijn zelf webontwikkelaars, en weten dus als geen ander, hoe veel tijd men steekt in veelal repeterende zaken.

Sitestepper is dan ook vanuit de praktijk ontwikkeld. Het bevat ontelbare opties die er op gericht zijn om het leven van de professionele webontwikkelaar te vergemakkelijken.

De voordelen zijn duidelijk:

  • Tijdwinst
  • Dus minder kosten
  • Project op tijd klaar
  • Klant tevreden

Enkele voorbeelden van opties die uw leven zullen vergemakkelijken

Overzichtelijk ontwikkelingsdesktop

Het Sitestepper-programma bestaat uit een desktop-omgeving waarin alle websites gegroepeerd worden in één of meerdere Development Centers.

Alle websites worden vanuit één werkomgeving gestart.

Mogelijkheid om websites te groeperen

Uw websites kunnen worden gegroepeerd, waarbij voor iedere groep een folder kan worden gekozen waar deze worden bewaard. Deze folder kan een folder zijn op een netwerk.

Uw webprojecten worden zo op een logische manier bij elkaar geplaatst.

Aanmaken van een testversie van een site uiterst gemakkelijk

Van een project kan ultra gemakkelijk een test- of demoversie worden gemaakt.

Deze testversie kan online worden geplaatst (in een subfolder van de échte site), op een intranet of via de localhost op de locale pc.

Realistische licentiepolitiek

De licentie van Sitestepper laat toe om de software te installeren op meer dan één pc zolang de software niet door meer dan één pc tegelijkertijd wordt gebruikt.

Dit laat de professionele gebruiker toe om Sitestepper te installeren op:

  • de pc op kantoor
  • de pc thuis
  • een laptop (om de website te kunnen tonen aan potentiële klanten)
Builden van webpagina's vanuit de editor

De pagina waarop wordt gewerkt kan door middel van één sneltoets gebuild worden in de geïnstalleerde webbrowser.

Ingebouwde integratie met HtmlValidator

StepEdit heeft een ingebouwde integratie met de HtmlValidator software van AI Internet Solutions. Dit laat u toe om zeer snel de html-syntax van uw pagina's én de style sheets te controleren op fouten.

Deze software dient extra aangekocht te worden, maar mede door een korting voor Sitestepper-gebruikers betaalt deze aankoop zich zeer snel terug.

Scheiding van layout en inhoud

De layout wordt gescheiden van de inhoud van de effectieve inhoud van de pagina's, zodanig dat beide delen van de website niet op hetzelfde moment of door dezelfde persoon dienen aangemaakt te worden.

Generieke delen apart opgeslagen

Delen van de webpagina's die op elke pagina voorkomen, worden in aparte bestanden opgeslagen wat aanpassing van deze delen op alle pagina's tot het editeren van slechts één tekst herleid

Krachtige importmogelijkheden van afbeeldingen

Sitestepper laat toe om tot 8 sets van afbeeldingformaten in te stellen zodanig dat geïmporteerde afbeeldingen (van bestand, klembord of scanner) automatisch en optimaal in drie formaten worden geïmporteerd. Eventueel met het automatisch plaatsen van een tekst op de afbeeldingen.

Sites in meerdere talen uiterst gemakkelijk aan te maken

Websites kunnen tot in 8 talen toe worden aangemaakt waarbij Sitestepper zelf er voor zal zorgen dat onderlinge linken naar de correcte taal worden verwezen.

Continue ontwikkeling

Sitestepper wordt maandelijks uitgebreid met extra mogelijkheden.

Aanspreekbaarheid

Sitestepper is Vlaamse Nederlandstalige (of Engelstalige) software wat de bereikbaarheid en de aanspreekbaarheid van het ontwikkelingsteam vergemakkelijkt.

Wij krijgen wekelijks opmerkingen van gebruikers die stuk voor stuk worden bekeken op hun haalbaarheid en op hun bruikbaarheid voor de rest van onze gebruikers.

Als licentiehouder krijgt u toegang tot ons trackersysteem, waarin u zelf voorstellen kan doen, fouten kan melden en deze topics zelf kan opvolgen.

Prijs Sitestepper Slechts € 95,00 > alle prijzen > meerdere licenties
StepCollect Publiceer verzamelingen INBEGREPEN bij een Sitestepper licentie > Zie hier een voorbeeld
ASPStepper - Classic ASP programmabibliotheek Bevat tientallen classen Bevat honderden routines Slechts € 50,00 > Zie onze voorbeeldsite