Nederlands - Engels - HOME
Welkom bij www.sitestepper.be !

Sitestepper voor...particulieren en hobbyisten

Een website is sneller gemaakt dan u denkt ! En u kan hem zelf onderhouden !

Voordelen van Sitestepper

 • Zie voor een gedetailleerde opsomming van Sitestepper onze pagina waarom Sitestepper ?
 • Hebt u meer vragen: contacteer ons via één van de emailadressen of telefoonnummers op onze contactpagina

Uw eigen website

Als u reeds één of meerdere websites heeft, dan kan u één van deze sites laten omzetten naar het Sitestepperformaat, want de omzetting van één site is inbegrepen in de prijs. Zie onze prijzenpagina.

Hebt u meerdere websites die u wilt laten omzetten naar het Sitestepperformaat, dan maken we graag voor u een vrijblijvende offerte.

Als u nog geen website hebt, dan hebt u verschillende opties:

 • De site kan worden aangemaakt door Sitestepper: bij Sitestepper wordt een standaardproject bijgeleverd dat vrij kan worden gebruikt om nieuwe sites aan te maken.
 • De site kan worden ontwikkeld door u zelf of door een persoon gebruik makend van een grafisch ontwikkelingspakket naar keuze. Ook hier zal de aangemaakte website worden omgezet naar het Sitestepperformaat bij aankoop van de licentie (zie prijzen).
 • Worden aangekocht via het internet. Er kunnen op het internet kant en klare websites worden aangekocht. Dit zijn volledig grafisch ontwikkelde sites zonder inhoud - perfect bruikbaar voor Sitestepper dus. Sommige zijn volledig gratis te gebruiken (meestal met een verplichte link terug naar de maker van de template) of zijn al naar gelang van het exclusief gebruik dat u wenst te maken van de site, te betalen.
  Ook in dit geval zal de aangemaakte website worden omgezet naar het Sitestepperformaat bij aankoop van de licentie ((zie prijzen).

Waarom een eigen website ?

 • Het is leuk.
 • Het is gemakkelijker dan u denkt.
 • Het geeft een enorme voldoening uw foto's van uw familie, uw vakantie of uw verzameling online te brengen en te delen met de bezoekers van uw site of uw familie.
 • U geeft familieleden en kennissen de mogelijkheid uw foto's te bezichtigen. Ook als u niet onmiddellijk naast elkaar woont, of mekaar niet dagelijks of wekelijks ziet, kan u foto's tonen. Foto's van uw kinderen, kleinkinderen, uitstapjes of vakanties worden zeer snel en gemakkelijk online gebracht: klaar om door iedereen te worden gezien.
 • In uw huidige internetabonnement is webruimte toch reeds voorzien. Meestal 10 tot 50 MB. Ruim voldoende dus voor ettelijke webpagina's met ettelijke afbeeldingen (zeker vermits deze door Sitestepper bij het importeren verkleind en geoptimaliseerd worden).
 • Veel verzamelaars zijn ontzettend trots op hun verzameling. Of het nu een verzameling betreft van handtekeningen van beroemde personen gaat, van boeken, van speelgoed of van modelvliegtuigen, het web is de ideale manier om uw verzameling te tonen. Met de module StepCollect is het uiterst eenvoudig on uw verzameling online te brengen. [Meer uitleg over StepCollect]
Prijs Sitestepper Slechts € 95,00 > alle prijzen > meerdere licenties
StepCollect Publiceer verzamelingen INBEGREPEN bij een Sitestepper licentie > Zie hier een voorbeeld
ASPStepper - Classic ASP programmabibliotheek Bevat tientallen classen Bevat honderden routines Slechts € 50,00 > Zie onze voorbeeldsite