ASP demo-site

Deze site zal voorbeelden bevatten van het gebruik van de door E.De.L.Com bvba (Erik De Laet) ontwikkelde ASP-programmabibliotheer of ASP-library.

Deze library omvat honderden ASP-routines (subroutines en functies) en verschillende ASP-classen.

De library wordt nog geregeld uitgebreid en/of aangepast. De voorbeelden zijn dan ook slechts bedoeld als leidraad voor het gebruik van enkele functies.

Alhoewel ASP opgevolgd is door ASP.net (dat duidelijke voordelen biedt t.o.v. de vorige versie), toch zijn nog veel websites ontwikkeld in ASP. ASP.net is krachtiger maar het vergt van de ontwikkelaar een uitgebreide kennis van een programmeeromgeving.

ASP daarentegen, kan perfect worden ontwikkeld zonder de kennis te bezitten (of te willen verwerven) van een volwaardige programmeersomgeving. Zeker indien de ontwikkeling gebeurt door middel van websoftware zoals Sitestepper, is het ontwikkelen van ASP-pagina's een logische manier om uw website uit te breiden met dynamische pagina's.

Aankoop van deze ASP library

Deze ASP-programmabibliotheek wordt GRATIS bijgeleverd bij elke licentie van Sitestepper.

De demo-site die u nu aan het bekijken bent, wordt meegeleverd met elke geldige Sitestepper-Dev-edition-licentie.

Zelfs als u niet van plant bent om Sitestepper te gebruiken (we kunnen het ons niet voorstellen, maar toch ), dan nog, krijgt u voor de prijs van slechts 175 € een enorme uitgebreide ASP-programmabibliotheek met een waarde vele malen groter dan de prijs van de licentie.

Koopt u de developers-licentie van Sitestepper, dan krijgt u zelfs de volledige code van deze voorbeeldsite meegeleverd!.

Bekijk de voorbeeldpagina's die tabellen en lijsten tonen, statische grafieken en bewegende grafieken tekenen en kalenders samenstellen en oordeel zelf.

Bedenk hoeveel tijd u zal uitsparen met deze library.

Boeken

Op de site van Sitestepper is een boekenlijst geplaatst dewelke u kan helpen met de gebruikte ASP-code.

Skeletons

ASP-pagina's krijgen een andere skeleton toegewezen dan de niet ASP-pagina's.

Zie in deze voorbeeldsite de skeletons 'Default' en 'aspDefault'. De 'aspDefault'-skeleton is volledig gelijkaardig aan de 'Default'-skeleton met uitzondering van de twee bovenste lijjen.

  1. De eerste lijn zet de optie op die de programmeur verplicht om alle variabelen te declareren.
  2. De tweede lijn voegt een extra step-include-lijn toe aan de pagina's. Deze step-include-lijn dient alle noodzakelijke library-bestanden van de Steplib-ASP-library te includen.

Licentie

De voorbeeldcode en de StepLib-ASP-library worden afgeleverd as-is. E.De.L.Com bvba kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten die zich in de ASP-library of in de voorbeeldcode zouden bevinden.

Indien u over een developer-licentie beschikt van Sitestepper, mag de code worden gebruikt voor websites die worden gemaakt voor derden.

Indien u niet over een developer-licentie van Sitestepper beschikt, dan mag de code enkel worden gebruikt voor persoonlijke websites (of voor firmawebsites indien de licentie is aangeschaft door een firma).